Ljungsgårds förskola

Ljungsgårds förskola ligger i ett lugnt och naturskönt område i Billesholm och är en temainriktad förskola.

Barns delaktighet och inflytande är viktigt och

och vi alltid barnets lärande och delaktighet i fokus. Glädje och trygghet främjar utveckling och ger ditt barn mod att leka, fantisera och utforska sin kreativitet.

Du som vårdnadshavare

är viktig för oss på förskolan, tillsammans skapar vi bästa möjliga förutsättning för ditt barn att utvecklas rikt och mångsidigt.

Den dagliga kontakten när du hämtar och lämnar ditt barn är en värdefull stund för oss då vi samtalar om hur ditt barn har haft det under dagen. Du är alltid välkommen med dina frågor till oss.

Inskolning

har vi under hela året men just under augusti månad har vi en inskolningsperiod då välkomnar vi flera nya familjer till förskolan och fokus ligger på att skapa många mötesplatser för goda möten mellan barn och vuxna. De barn som redan går på förskolan har en viktig roll att visa vår verksamhet och bjuda in de nya kompisarna

Digitala verktyg i lek och utforskande är

en del av det material och miljö som finns på våra förskolor. Att stimulera utveckling och lärande genom att få intresse för berättelser, bilder och texter genom de digitala verktygen är ett sätt att lära sig mer.

Besöksadress
Sylgatan 7
267 71 Billesholm

Postadress
Bjuvs kommun
Ljungsgårds förskola
Box 501
267 25 Bjuv

Telefon
0709-58 51 76

Mejl
ljungsgard.forskola@bjuv.se

Förskolans öppettider
6.00-18.00