Sim- och badanläggningar

Friluftsbadet har nu öppnat för säsongen!

Flicka med simglasögon simmar i pool

För att bidra till att hålla smittspridningen av Covid-19 nere följer vi de rekommendationer som finns från bland annat Folkhälsomyndigheten och Regeringen. Det innebär att simhallen i Billesholm för tillfället är stängd för allmänheten. Detta gäller till rekommendationerna tillåter att vi öppnar igen.

Friluftsbadet öppnade för allmänheten den 14 juni 2021. Men redan den 25 maj smygöppnade vi för morgonsimning på tisdagar och torsdagar för de som är morgonpigga.

Vi vill att Friluftsbadet ska vara tillgängligt för så många som möjligt så ofta som möjligt. Men för att fortsätta ta ansvar för att smittspridningen ska minska kommer vi att införa vissa begränsningar. Till en början innebär det att vi håller omklädningsrum, duschrum och bastu stängda. Det finns möjlighet att duscha av sig utomhus i våra uteduschar men vi uppmanar er som kan att duscha hemma.

På morgonsimmet råder lite andra regler. För er som kommer på morgonen är omklädningsrum och duschrum öppna men med ett begränsat antal som får vistas där samtidigt. Prata med personalen som är på plats. Bastun kommer att vara stängd även på morgonen men det hoppas vi kunna ändra på efterhand som restriktioner och rekommendationer lättas upp.