Bjuvs kommuns logga

Fritidsgårdar

I Bjuvs kommun finns tre fritidsgårdar.

Tre tjejkompisar som kramas med fin utsikt över träd och natur

Vi erbjuder ett rikt och varierat utbud av kostnadsfria aktiviteter, som leder till en meningsfull och kreativ fritid. Vi erbjuder en trygg miljö med både fria och planerade aktiviteter. För dig som går i årskurs 6-18 år.

På sommarlovet finns vi i containerfiket i Skateparken i Bjuv och erbjuder dessutom ett stort antal sommarlovsaktiviteter.

På fritidsgårdarna råder nolltolerans mot alkohol och droger och alla former av kränkande behandling. Hos oss ska alla känna sig trygga och sedda.

Vi som jobbar på fritidsgårdarna heter Irena, Philip, Helena, Georgia, Daniel S och Sanella.

På Bjuvs fritidsgård kan vi erbjuda våra besökare mycket att göra:
Pingis, biljard, tv-spel, VR, brädspel och datorer att surfa på. Om du har egna idéer eller vill vara med och påverka vad som ska hända på fritidsgården kan ni antingen komma förbi och prata med oss grymma fritidsledare på fritidsgården eller skicka iväg ett DM på Instagram.

Sugen på att spela en omgång biljard? Eller varför inte en omgång pingis? Kanske vill du bara hänga med dina kompisar och ta en fika i vårt café? Håll koll på vårt instagramkonto för uppdateringar.

Vi vill alltid hitta på något nytt tillsammans med er så varannan onsdag händer det något extra kul på fritidsgården. Inför loven har vi alltid planerade aktiviteter.

 

Öppettider i sommar

Udda veckor: måndag, tisdag, torsdag 17.00 – 22.00
Jämna veckor: måndag, onsdag, torsdag 17.00 – 22.00

 

Följ oss på Instagram!
@bjuvsfritidsgard         @fritidibjuv


Hitta hit

Du hittar fritidsgården på Vallgatan 47, Bjuv

Vi nås på telefon 042-458 50 97

På Ekebys fritidsgård kan vi erbjuda våra besökare mycket att göra som: sy, skapa, pingis, tv-spel, brädspel, och kortspel. Vi är lyhörda för dina önskemål och strävar efter att kunna stötta, hjälpa och förverkliga dem i den mån vi kan. Så om du har egna idéer, så prata med oss så kanske vi kan hitta på något nytt tillsammans.


Öppettider i sommar

Udda veckor: tisdag, onsdag, torsdag 17.00 – 22.00
Jämna veckor: måndag, torsdag, fredag 17.00 – 22.00


Följ oss på instagram!
@ekebyfritidsgard   @fritidibjuv


Hitta hit

Du hittar fritidsgården på Allégatan 2, Ekeby

Telefon: 042-458 53 81

Billegården är Billesholms nya fritidsgård. Det är en aktivitetsbaserad fritidsgård, vilket innebär att du som besöker fritidsgården förväntas skapa och delta i aktiviteter tillsammans med andra ungdomar och fritidsledarna. På plats hittar du en skaparverkstad, och en mediaskaparstudio och ett stort kök. Vilka aktiviteter som sker planerar och genomför du som besökare. Här är du välkommen som går i årskurs 6 till och med att du är 18 år.

 

Öppettider i sommar

Udda veckor: måndag, onsdag, fredag 17.00 – 22.00
Jämna veckor: tisdag, onsdag, torsdag 17.00 – 22.00

 

Följ oss på instagram!
@billegarden         @fritidibjuv

 

Hitta hit

Du hittar Billegården på Storgatan 24 i Billesholm (samma hus som biblioteket, ingång på vänster sida av huset).

Senast publicerad: