Nya bostäder

Bjuvs kommun växer. Här kan du läsa mer om vilka lägenheter och hus som byggs i kommunen.

Lägenheter och radhus i Bjuv

Situationsbild på radhus

3Hus bygger 38 radhus intill kyrkan i Bjuv. Säljstart sker hösten 2022 och inflytt under 2024.

För mer information och intresseanmälan, besök 3hus webbplats

Bild på ett bostadsområde. Husen har vita väggar och svarta tak.

3Hus planerar att bygga 150 bostäder på den 15 000 kvadratmeter stora tomten som ligger i anslutning till Kvarn- och Bangatan. Förslaget innehåller både flerbostadshus i tre till fem våningar och radhus samt enbostadshus i ett till två våningar.

Under våren kommer kommunen att påbörja arbetet med en ny detaljplan och samtidigt göra utredningar för att förbättra miljön i Folketshusparken som ligger intill området. Bostäderna beräknas vara färdigbyggda 2026.

För mer information och intresseanmälan, besök 3hus webbplats

Lägenheter i Billesholm

Bild på ett bostadsområde. Husen har vita väggar och svarta tak.

Byggkoncept Syd bygger 70 hyreslägenheter mellan Västergatan och Skolgatan i Billesholm. Bygget sker i tre etapper med första inflyttning 1 juli 2020. Lägenheterna kommer att ha 2-4 rum. Mer information om lägenheterna och hur du gör en intresseanmälan finns på www.karnfast.se.

Bild på en vit byggnad med sex våningar. Framför byggnaden finns en cykelväg. På cykelvägen går och cyklar människor.

Mellan Västergatan och Skolgatan byggs ett 40-tal lägenheter. På bottenplan kommer det ligga ett LSS-boende och i resterande delen av huset finns det lägenheter med 1-4 rum. För att göra en intresseanmälan och få mer information om lägenheterna besök Brinovas hemsida.