Bjuvs kommuns logga

Magnus Wahlberg blir ny chef för utbildningsförvaltningen i Bjuvs kommun

Han kommer från en tjänst från skoldirektör och skolchef för stiftelsen Bladins skola i Malmö.

Bildväljare

- Jag är glad och stolt över att få förtroendet att leda utvecklingsarbetet på utbildningsförvaltningen i Bjuvs kommun. Bjuv är ute på en spännande resa och jag ser framemot att arbeta för en skola i framkant som genomsyras av en lust att lära och en vilja att veta, säger Magnus Wahlberg.

Magnus har en lång och bred erfarenhet av att leda skolutvecklingsfrågor, både från Hermods, Landskrona stad och nu senast som skoldirektör för stiftelsen Bladins skola i Malmö. En verksamhet som består av förskolor, skolor, gymnasium och fritidshem.

- Jag kommer att leda utbildningsförvaltningen i en riktning där vi ökar förväntningarna, höjer resultaten och fler elever lyckas och når målen. Där medarbetare och chefer är med och påverkar utvecklingen och vi öppnar upp skolan mot samhället, säger Magnus.

- Magnus är en driven och nytänkande ledare med en erfarenhet av att skapa goda resultat och höja kvalitén i skolan. Han kommer att bidra till såväl skolans utveckling som kommunens i stort genom sitt engagemang för ungas lärande, säger Christian Alexandersson, tf kommundirektör.

Senast publicerad: