Bjuvs kommuns logga

Dags att boka plats på föreningsveckan den 24 - 26 oktober!

Ta chansen att visa upp din förening och locka nya medlemmar. Under tre dagar i oktober har du möjlighet att arrangera prova-på-aktiviteter eller annat för att skapa intresse och nyfikenhet för just din förening. Anmäl din förening senast den 13 oktober! Läs mer nedan.

Bildväljare

Föreningsvecka i Bjuvs kommun 24 - 26 oktober

Vi vill ge föreningar i Bjuvs kommun chansen att synas och locka nya medlemmar. Därför fortsätter vi med Föreningsvecka i Bjuvs kommun. Ta chansen att visa upp din förening och locka nya medlemmar. Under tre dagar har du möjlighet att arrangera prova-på-aktiviteter eller annat för att skapa intresse och nyfikenhet för just din förening. Vi samlar så många föreningar som möjligt på en plats åt gången för att visa upp vad som finns att göra i kommunen. Alla föreningar inom Bjuvs kommun är välkomna att delta på det sätt de har möjlighet till. Det kan även vara andra föreningar än idrottsföreningar.

Hur fungerar det?

Din förening kan välja att arrangera prova-på-aktiviteter, dela ut information om föreningen eller båda två. Aktiviteterna kan vara antingen inne i idrottshallen, ute på multiarenan eller utomhus i anslutning till idrottshallen. Vi ser helst att din förening deltar i aktiviteten i samtliga tre kommundelar men har ni endast möjlighet att delta i en kommundel går det naturligtvis bra.

  • Tisdag 24 oktober 18.00-19.30: Brogårdaskolan
  • Onsdag 25 oktober 18.00-19.30:  Ekeby skola
  • Torsdag 26 oktober 18.00-19.30:  Jensbille skolan

Anmälan sker till martin.sjostrand@bjuv.se senast den 13 oktober.

I anmälan anger du vilken förening du representerar, vilken aktivitet ni vill delta med och vilken/vilka kommundelar ni vill vara med i.

Ange även om ni vill vara inom- eller utomhus samt ungefär hur mycket plats ni behöver. När du anmäler dig förbinder du dig till att delta under hela tiden aktiviteten pågår, det vill säga mellan klockan 18.00-19.30

Riktad information om Föreningsveckan går ut till barn och unga via skolan och allmän information via kommunens hemsida och sociala medier.

Tänk på detta

Prova-på-aktiviteter är det bästa sättet att skapa intresse för din förening – särskilt aktiviteter som är enkla och roliga att utföra utan några särskilda förkunskaper. Praktisk information som till exempel var föreningen håller hus, när olika åldrar tränar och kontaktuppgifter är bra att kunna dela ut. Då blir det enkelt för de som är intresserade att hitta till föreningen senare. Har ni annat material med föreningens logga eller liknande, som klistermärken, reflexer, mössor, etc. att dela ut ökar det föreningens synlighet ytterligare.

Välkommen med din anmälan!

Senast publicerad: