Bjuvs kommuns logga

Bjuvs kommun har utsett ny tf. kommundirektör

Kommunstyrelsen har beslutat att Christian Alexandersson tar över som tillförordnad kommundirektör.

Christian Alexandersson

Idag har kommunstyrelsen beslutat att entlediga Christer Pålsson från sin anställning som kommundirektör med omedelbar verkan. Pålsson meddelades redan under tisdagseftermiddagen av företrädare för den politiska majoriteten.

Vi har även vid dagens sammanträde i kommunstyrelsen beslutat att Christian Alexandersson tar över som tillförordnad kommundirektör för att leda arbetet tills en ny kommundirektör är anställd. Christian Alexandersson har en gedigen erfarenhet från ledande kommunala befattningar bland annat som stadsdirektör i Landskrona och kommunchef i Halmstad.

”Bjuv är en spännande kommun med en intressant vision och jag ser fram emot att få vara en del av den resan och nu sätta basen för framtiden”, Christian Alexandersson.

”Christian har under en tid arbetat för kommunen som konsult och har en kort startsträcka för att komma in i den nya rollen, vilket blir utmärkt för oss” Mikael Henrysson, Sverigedemokraterna.

”Vi är mycket glada att ha Christian på plats och tror att hans förmåga att driva på och få saker att hända är precis det som Bjuvs kommun nu behöver för att fortsätta utvecklas” Matthias Åkesson, Moderaterna.

Vid frågor kontakta:

Mikael Henrysson, Sverigedemokraterna, 0730 – 80 37 36

Matthias Åkesson, Moderaterna, 0703 – 77 66 24

Senast publicerad: