Bjuvs kommuns logga

  Ljungsgårds förskola

  Ljungsgårds förskola ligger i ett lugnt och naturskönt område i Billesholm och är en temainriktad förskola.

  Barns delaktighet och inflytande är viktigt och

  och vi alltid barnets lärande och delaktighet i fokus. Glädje och trygghet främjar utveckling och ger ditt barn mod att leka, fantisera och utforska sin kreativitet.

  Du som vårdnadshavare

  är viktig för oss på förskolan, tillsammans skapar vi bästa möjliga förutsättning för ditt barn att utvecklas rikt och mångsidigt.

  Den dagliga kontakten när du hämtar och lämnar ditt barn är en värdefull stund för oss då vi samtalar om hur ditt barn har haft det under dagen. Du är alltid välkommen med dina frågor till oss.

  Inskolning

  har vi under hela året men just under augusti månad har vi en inskolningsperiod då välkomnar vi flera nya familjer till förskolan och fokus ligger på att skapa många mötesplatser för goda möten mellan barn och vuxna. De barn som redan går på förskolan har en viktig roll att visa vår verksamhet och bjuda in de nya kompisarna

  Digitala verktyg i lek och utforskande är

  en del av det material och miljö som finns på våra förskolor. Att stimulera utveckling och lärande genom att få intresse för berättelser, bilder och texter genom de digitala verktygen är ett sätt att lära sig mer.

  Besöksadress
  Sylgatan 7
  267 71 Billesholm

  Postadress
  Bjuvs kommun
  Ljungsgårds förskola
  Box 501
  267 25 Bjuv

  Telefon
  0709-58 51 76

  Mejl
  ljungsgard.forskola@bjuv.se

  Förskolans öppettider
  6.00-18.00

  Senast publicerad: 28 maj 2020

  Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här