Är du senior i Bjuvs kommun?
Vi finns här för dig!

Under coronatider är det lätt att känna sig ensam och isolerad. Den hälsofrämjande och förebyggande verksamheten i Bjuvs kommun finns här för dig, även när vi inte kan träffas som vanligt.

Linda Dahlman Grönqvist och Marcus Nyrén från Bjuvs kommuns hälsofrämjande och förebyggande verksamhet tittar in i kameran och skrattar. Marcus håller armen över Lindas axel. 

Linda Dahlman Grönqvist och Marcus Nyrén håller dig sällskap i coronatider.

Nu startar vi upp flera sätt att umgås, under coronasäkra former. Så här kan du träffa oss:

Hör oss på radion

Nu nystartar vi med radioshowen ”Det Bjuva livet – Guldkant i tillvaron”. På Radio City 104,9 startar vi upp säsongen för våra radioprogram. Lyssna och ta del av tävlingar, klurigheter, underhållning och mycket mer! Du hittar oss på FM 104,9 och online, tisdagar klockan 13.30.

Ring oss

I vårt nya koncept ”Ringhörnan” kan du som är senior i Bjuvs kommun ringa och prata med oss i coronatider. Vi finns här för en pratstund med dig, vardagar klockan 9-12. Du kan ringa Linda på 042 - 458 51 26 och Marcus på 042 - 458 52 26.

Träffa oss en och en

I vår nya satsning ”Omtankar” kan du komma och träffa oss och tanka om med ny energi. Coronapandemin innebär en tuff tid och hos oss har du möjlighet att dela dina tankar om livet och vardagen. En plats för omtankar och samtal helt enkelt! För att vårt möte ska ske på ett säkert sätt håller vi avstånd och du träffar oss
ensam. Boka tid på 042 - 458 52 26.

Om du vill umgås digitalt kan du alltid besöka vår Facebooksida:
Det Bjuva livet – Guldkant i tillvaron.

Senast publicerad: