Ändringar på fritidsgårdarna

Inför hösten 2020 tar kommunens fritidsgårdar nya tag för att bättre möta Bjuvs ungdomar! Från och med 7 september är fritidsgårdarna i alla kommundelar öppna för dig som går i årskurs 6 fram till dagen du fyller 19 år.

Bildväljare

Ändringen görs för att fritidsgårdarna ska tilltala en äldre målgrupp, som på ett självständigt sätt kan besöka fritidsgårdarna och ta del av aktiviteter som är anpassade för tonåringar.

Samtidigt ändras öppettiderna på Bjuvs fritidsgård och Skolhänget i Billesholm. Bjuvs fritidsgård öppnar nu varje vardag klockan 15 och har öppet till klockan 20 på måndagar och till klockan 21.30 tisdag-fredag. Skolhänget har öppet klockan 14 -17 varje vardag, med undantag från varannan onsdag då fritidsledarna istället skapar extra aktiviteter på Bjuvs fritidsgård.

Höstterminen på Bjuvs fritidsgård sparkar även igång med att göra om på fritidsgården – väggarna är målade, möbler ska inhandlas och aktiviteter ska planeras. Är du en ungdom som vill vara med och bestämma hur det ska se ut på Bjuvs fritidsgård? Ta kontakt med någon av fritidsledarna!

Senast publicerad: 03 september 2020