Bjuvs kommuns logga

  Sommarlov 2020

  Här hittar du information om sommarlovsaktiviteter i Bjuvs kommun.
  I menyn kan du välja period och se sommaröppettider.

  Bildväljare

  Pop up-fritidsgård

  Nytt för i år är pop up-fritidsgården som kommer röra sig runt i kommundelarna på eftermiddagarna, klockan 12.00-17.00. En minibuss kommer lastad med aktiviteter, spel och taggade fritidsledare för att möta sommarlediga ungdomar på multiarenor, fritidsgårdar, lekplatser, fotbollsplaner och andra platser i kommunen där man gärna befinner sig med sina kompisar.

  En gång i veckan åker de på utflykt som ungdomarna anmäler sig till på förhand. Det blir en händelserik sommar där fritidsledarna kan möta ungdomarna där de befinner sig, full av spontanitet och sporadiska möten!

  Du känner igen pop up-fritidsgården genom skyltar på minibussen och de färgglada beachflaggorna med Bjuvs kommuns logga.

  Friluftsbadet öppnar för säsongen 25 maj

  Verksamheten på Friluftsbadet anpassas för att leva upp till de rekommendationer som finns i samband med Coronakrisen. Bland annat begränsas antalet besökare och hur länge du får vistas på badet.

  Läs mer om Friluftsbadet.

  Skateparkens öppettider sommaren 2020 (vecka 25-33)

  Måndag-fredag: 10.00-21.30

  Lördag: 14.00-21.30

  Söndag: Stängt

  Läs mer om Skateparken.

  Som tidigare somrar håller containerfiket i skateparken öppet för alla som är sugna på att köpa lite fika och låna kickbikes. Måndag till fredag klockan 10.00-14.00 bemannar feriepraktiserande ungdomar containerfiket och har nybakat fika till försäljning. Måndag till lördag klockan 14.00-21.30 bemannar kommunens fritidsledare containerfiket och anordnar roliga aktiviteter runtom i parken för barn och unga.

  Biblioteket

  Sommaren på biblioteket är full av aktiviteter, både på plats på bibblan och digitalt. Aktiviteter för alla från 6 år måndag till onsdag kl 13-16 på bibblan i Bjuv. Vi spelar spel, pysslar, boktipsar och mycket annat. Vi kommer även arrangera både en digital skrivarkurs för ungdomar 14-17 år och en digital bokcirkel för dig från 15 år.

   

  Senast publicerad: 11 juni 2020

  Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här