Bjuvs kommuns logga

  Träna

  Här hittar du en mängd olika sätt för dig som vill motionera och hålla dig i form. Du kan träna både individuellt och i grupp.

  Motionssimma kan du göra under alla våra öppettider förutom under lov eller vid speciella arrangemang. Du hittar våra öppettider här.

  OBS! Baserat på Folkhälsomyndighetens rekommendationer tillåter vi endast 4 personer åt gången i friskvårdsavdelningen i Simhallen i Billesholm från och med den 6 april.

  Förutom att simma kan du även träna på vår friskvårdsavdelning. För konditionsträning finns bland annat löpband, motionscykel och roddmaskin. För styrketräning har vi maskiner för hela kroppen samt fria vikter. Ett litet men allsidigt gym för alla som vill träna upp sin kondition och styrka. För att träna på friskvårdsavdelningen behöver du vara 16 år eller äldre. Friskvårdsavdelningen har samma öppettider som simhallen. Du hittar våra öppettider här.

  Vattengympa är just vad det låter som, gympa i vatten. Du jobbar aktivt med din egen kropp och vattnet som motstånd, även olika typer av redskap kan förekomma.

  I simhallen i Billesholm kan du välja om du vill gå på vattengympa på tisdagar eller onsdagar. På tisdagar har vi drop-in men på onsdagar behöver du anmäla dig.

  Kostnad: 400 kronor för 12 gånger
  Perioder: Vårtermin, Hösttermin
  Tid: Tisdagar klockan 20-20:40, onsdagar 19-19:40
  Plats: Simhallen i Billesholm
  Anmälan: Anmälan i simhallen eller på telefon 042-4585349 under tider då simhallen är öppen för allmänheten. Se öppettiderna här.

  När du köper ett kort till vår friskvårdsavdelning kan du få en instruktion på de maskiner som finns i gymmet och hur de används. Har du kort sedan innan och vill ha en uppdatering är det bara att prata med personalen.

  Senast publicerad: 25 september 2020

  Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här