Företagsbesök

Här hittar du information om de företagsbesök som kommunen gör.

2021-11-23

Rostfria Svetsmontage i Bjuv

År 1989 startade vi vår verksamhet, då främst som legoleverantör åt livsmedelsindustrin. Idag är vi en komplett systemleverantör som är såväl ISO 9001- som ISO 3834-2 certifierad. Vi är 24 medarbetare och finns i Bjuv i nordvästra Skåne. Genom åren har vi arbetat målmedvetet och fokuserat med effektivisering och kvalitetssäkring. Det är de små, ständiga förbättringarna som för oss framåt och får oss att utvecklas.

Vårt främsta konkurrensmedel är att leverera högsta kvalitet i varje uppdrag. Vi är nischade mot mer avancerade jobb med höga kundkrav. Där finns vår styrka. Anette har tidigare varit ordförande i Företagarna Bjuv och är mycket engagerad i utbildningsfrågor och engagerad i det gymnasiala teknikprogrammet i Helsingborg.

Rostfria Svetsmontage

Jörgen Johnsson Kommunalråd, Mikael Henrysson KSO, Anette Berggren, VD, Peter Carlsson Produktionschef

2021-09-24

Nu har vi genomfört det första företagsbesöket sedan pandemin!

Mikael Henrysson, kommunstyrelsens ordförande, och Jörgen Johnsson, ordförande i kommunstyrelsens utskott för arbete och tillväxt, besökte Höganäs Borgestad och fick en vandring genom Bjuvs kommuns industrihistoria.

Höganäs Borgestad har funnits på orten under lång tid. Nu stundar nya tider och utveckling berättar företagets VD Hanna Landell. Tillsammans kan vi utveckla industrisiten framöver och dessutom finns planer för Tivoliparken som ligger intill. Utveckling går hand i hand med kompetensförsörjning och tillsammans ska vi planera för att utveckla en YH-utbildning för branschen som kan förläggas i Bjuv.

Jörgen Johnsson, Hanna Landell och Mikael Henrysson i Höganäs Borgestads lokaler. 

Jörgen Johnsson, Hanna Landell och Mikael Henrysson.